Sambastica laat Oeteldonk Swingend Carnaval Vieren in 2023

Op 20 februari 2023 was Sambastica weer volop in actie tijdens het bruisende carnaval in Oeteldonk. Gewapend met onze trommels en gehuld in de kleurrijke carnavalskledij, brachten we de straten tot leven met onze opzwepende beats.

Ondanks het frisse weer zorgde de warme sfeer van het carnavalsfeest ervoor dat iedereen zich gezellig verenigde. Terwijl de zon vriendelijk scheen, lieten we Oeteldonk dansen op onze ritmische klanken. Het mooie weer en de energieke vibe van de stad maakten het tot een onvergetelijk feest.

Tussen de feestvierders door deelden we lachende gezichten en genoten we samen van een welverdiend glaasje Schrobbelèr of een verfrissend biertje. De kleuren rood, wit en geel sierden niet alleen onze outfits, maar ook de hele stad in ware Oeteldonkse stijl.

Carnaval 2023 in Oeteldonk met Sambastica was een feest om te onthouden, waarbij onze muziek, het gezellige samenzijn en de kenmerkende kleuren van het feest de straten vulden met een ongekende feestvreugde. We kijken nu al uit naar het volgende carnavalsavontuur waarin we samen opnieuw de stad laten swingen op onze sambaklanken.

Deel deze post